Σεπτέμβριος = Στόχοι

Τώρα που τελείωσε η εξεταστική της σχολής μου, επιτέλους ήρθε μια μικρή περίοδος ξεκούρασης, μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα του νέου έτους. Σιγά σιγά μπαίνω και εγώ σε μια τελική ευθεία κάτι που με τρομάζει καθώς ομολογώ πότε δεν είχα αντοχές και είμαι αρκετά αναβλητική (ένα από τα πιο αρνητικά χαρακτηριστικά πιστεύω).

P5010883.JPG

Όμως, θεωρώντας πως ο Σεπτέμβριος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας  καθώς είναι σαν την αρχή μιας νέας χρόνιας, θα πρέπει να θέσουμε και νέους στόχους, νέες εικόνες, νέες παραστάσεις, νέες αποφάσεις όπως κάνουμε σε κάθε νέα αρχή. Έτσι λοιπόν οι στόχοι που θέλω βάλλω εγώ προσωπικά για την νέα χρονιά είναι οι εξής:

 

  1. Περισσότερο Διάβασμα.

Μιας και η εξεταστική μου τελείωσε και ακόμη μπορώ να καταλάβω την χρησιμότητα του διαβάσματος σε πιο καθημερινή βάση και όχι την τελευταία στιγμή, θα ήθελα και αυτός να είναι και ο πρώτος μου στόχος. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ. Μπήκα στο 4ο και τελευταίο έτος της σχολής μου και έτσι θα ήθελα να επικεντρωθώ σε μεγάλο βαθμό σε αυτό το κομμάτι. Το πτυχίο μου άλλωστε είναι το μέσο που θα με φέρει ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρα μου και δεν θέλω να με απογοητεύσω.

  1. Μια νέα γλώσσα.

Πάντα με εξίταρε η ιδέα του να μιλάω πολλές γλώσσες, αλλά πότε δεν το έπαιρνα απόφαση να ξεκινήσω στα σοβαρά. Τα γαλλικά μου είναι σε πολύ χαλιά επίπεδο και έχω 2 χρονιά που τέλειωσα με τα αγγλικά μου. Έτσι θα ήθελα τώρα να μάθω κάτι νέο και αυτή την στιγμή αγαπάω δυο γλώσσες :τα Ιαπωνικά και τα Ισπανικά οπότε θα ήθελα να ξεκινήσω σύντομα κάποια από αυτές . Μην ξεχνάμε οι λέξεις έχουν δύναμη και όσο πιο πολλές γνωρίζεις  τόσο το καλύτερο. Σωστά;

  1. Περισσότερη γυμναστική.

Εκείνο το στρώμα που αραχνιάζει  στη γωνιά του σαλονιού μου, ενδεχόμενος είναι καιρός να το χρησιμοποιήσω όσο πιο συχνά είναι εφικτό. Μια καλή φυσική κατάσταση κάνει καλό όχι μόνο στην υγειά αλλά και στην ψυχολογική σου κατάσταση. Και θα ήθελα σε αυτό το σημείο ο στόχος μου να είναι ότι το επόμενο καλοκαίρι θα έχω καλύτερη φυσική κατάσταση από φέτος. Σε ρεαλιστικά επίπεδα βέβαια γιατί τον χειμώνα πάντα είναι πιο δύσκολο να είσαι σε φόρμα διότι, στην καθημερινότητα σου είσαι περισσότερο σπίτι, πιο μαζεμένος, βγαίνεις ίσως και λιγότερο και έδω λόγο καιρού στην πόλη που μένω με τόσες βροχές είναι ακόμη πιο δύσκολο.

(Εδώ θα προσθέσω και την καλύτερη διατροφή, καθώς αυτά πάνε μαζί)

  1. Νέα πράγματα.

Ακόμη ένας νέος στόχος που θα βάλλω θα είναι κάθε χρόνο να κάνω τουλάχιστον τρία διαφορετικά και νέα πράγματα μέσα στον μήνα. Πράγματα που θα ξεκινούν από το μια νέα συνταγή, ένα νέο μέρος έως ένα νέο χόμπι ή ένα βιβλίο. Δεν θα πω περισσότερα πράγματα… ίσως σε επόμενο post.

  1. αιωνια δικη σου blog.jpgMore Blogging.

Τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά. More blogging…more posts…. more ideas… 😉

  1. More art …

Μια έντονη δοκιμασία για εμένα. More art…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αυτούς τους στόχους θα θέσω για την «νέα χρονιά» και ελπίζω να είμαστε εδώ και να δούμε στο μέλλον εάν φέτος κατάφερα να ολοκληρώσω τους στόχους μου.Ακόμη θα ήθελα να μάθω τους δικούς σας ;).

Θα τα πούμε το συντομότερων,

Βάσια <3.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Σεπτέμβριος = Στόχοι

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s